Je t´aime !

8 Nov idag, fars dag och ungarna väckte mig idag strax innan klockan 07:30, jag som hade planerat en långliggning idag ! det smög sig kan man säga..fast jag hade det på känn, när Felix sa igår att jag måste ligga kvar länge i morgon ifall det händer något, fick höra nu i efterhand att han var svårast att väcka inför min "kaffe på sängen tid" och att det krävdes fast handlag innan han vaknade, thats my boy :)

Gåsen ligger späckad i ugnen och har gjort det nu en halvtimme...vilka ljuvliga dofter som sprids i lägenheten, gåsen förresten, såg nu att den var Importerad från Polen av alla länder, kunde nästan förstå det när jag skulle ta ut inälvspåsen och hittade som brukligt, en hals, mage och nån liten slamsa som jag först uppfattade som "skräp" men förstod rätt snabbt att detta var det som den polska gåsfabriken lämnade kvar som bifogad Gåslever....undra vart resten tog vägen ? utan att veta ett dugg av den gås:iska anatomin så är jag ganska säker på att Gåsens lever är bra mycket större än det jag fick, kände mig lite lurad även om jag inte specifikt köpte Gåslever, kan tänka mig att det finns en marknad för Gåslever oxå och att jag helt ofrivilligt dragits in i den...man lär så länge man lever ;) helt otroligt vad småsaker kan ta min fokus vill jag tillägga när jag avslutar min gåsleverhistoria

Är, om allt vill sig väl, båtlös fro.m i morgon, skönt ändå, det är en helvetes massa jobb, och om man har så dåligt med tid som jag uppenbarligen har, så känns det mest rätt, och va fan ..jag kan köpa båt längre fram i livet om jag vill det och har tid. bättre att nån som har tid vill ta hand om henne.

Snart bara 24 dagar kvar till Julafton !!! men jag ser fram emot det så fruktansvärt mycket eftersom jag "missade" förra jul och nyår i och med en resa jag då gjorde till Kina, jag skall ha mina barn och jag skall lägga ner min själ på att skapa en julstämning så to.m tomten gråter, shit det lät ansträngt...kanske får lägga lite band på mig, ser framför mig en Jonny som glömmer mys, kärlek och trevligt samkväm i jakten på julstämning, superstressad och snäsig !!! nejnej det skall vi undvika, jag lovar.

En annan sak att se fram emot, är bjuden på Bröllop i Juni 2010 i Franska Metz, så det blir en vecka i Frankrike med Eiffeltornet, Champs Elysees, Louvren (Mona Lisa IRL)...kanske en och annan gåslever-middag på ett av de många fina gourmet restaurangerna som finns i Paris :)

Kramar på er i Höstmörkret

Jonny


RSS 2.0