Julfest och Förfest

Satt hos en kund igår och diskuterade hur jag kan få han att dubbla sina inköp hos mig, när han frågade med tindrande ögon om årets stora julfest var i beaktning även i år, jo men det var väl tanken sa jag, men det är ju långt fram !!! eller vänta nu, vi är när som helst inne i November därefter kommer upploppet December, och där finns inte många lediga dagar till sånt....oj ! jag måste nog börja ta tag i det där, tänkte jag för mig själv. Fattar ni? detta året är snart slut, nån som kan dra i tidsbromsen ?


Var upp i Skövde nu i helgen och hälsade på hemma hos Johanna tillsammans med Alex och Andreas, meningen var att även Niklas skulle vart med, men han fick förhinder, nåväl, Det var så skönt att vara där utan all stress, måsten och framförallt KAMERATEAM, det var lite förfest på Nillas salong "manamana" jättefin salong och hade jag haft hår och bott i Skövde hade jag definitivt klippt mig där, sen att det vimlar av söta tjejer där också gör inte saken sämre.

När det var avklarat var det vild singelfest på Bogrens "Vild och Skild" var temat och Barbados skulle spela, men det missade jag, hur kan man missa det undrar jag lite nu i efterhand. Sammanfattningsvis en helt galen och rolig helg.


Jo en sak till som jag funderat på, vilket kommer först: att man blir kär eller förälskad ? jag kan tycka att man först blir kär och sen förälskad, men har hört det omvända alltför många gånger för att inte undvika frågeställningen, någon som har en teori ?  


Ute på hal is...

Var på sjukhuset igår och tog 3 sprutor inför min Kinaresa nu i vinter, Doktorn lade pannan i veck lite innan och frågade lite försynt...mmmm jaha vilka vaccinationer skall vi ge jonny då ?  jag som aldrig varit så långt borta förrut och inte vet vilka sjukdomsförutsättningar som finns på plats, sa att det får allt doktorn bestämma...återigen lite trevande frågor...mmm det beror på... vad syftet med besöket är och din livssituation ? jag fattade fortfarande inte vad han vill komma fram till...till slut frågade han om jag hade tänkt att ha sexuellt umgänge med någon då ? jag kände mig som värsta torsken, förklarade lite förnöjsamt att mina avsikter att åka till Asien inte var för att sexturista. 3 stick senare och man känner sig som Stålmannen, man  kan stå emot allt...nästan, det fanns tydligen Malaria på ön Hainan, men dit hade vi inte tänkt att åka, fågelinfluensan var helt borta, det var faktiskt intressant att höra doktorn berätta om olika bakteriestammar runt om i världen...crazy bug here i come !


Ja något kontrakt med närliggande hockeylag blir det ju inte tal om, tror to.m att det lokala hockey bockey laget som ligger och harvar i korpserien, definitivt dömde ut mina skridsko talanger i senaste avsnittet av Ensam mamma söker, men det var skitkul och var bättre är, det kan bara bli bättre :-)


hemma hos johanna


orakat


Taggade banker....

halvvägs in i veckan börjar man fundera vad helgen har i sitt sköte, lönlöst att fundera det blir ändå aldrig som man tänkt sig, säger jag då.

Så här i bank och penningkriser började jag tänka på värde och värde, tänk Olga 68 år som sparat sina slantar på banken sen det begav sig, och att hon hade oturen att ta råd av nån väloljad väskedängare som absolut försäkrade Olga och körde "detta kan inte gå fel, lita på mig" stuket, jag funderade på det där och tänkte att i värsta fall får Olga börja fundera på andra värden här i livet, hon kanske måste intala sig själv att den här tallriken nudlar med kyckling smak är nog fan det godaste jag ätit på länge, eller, nej men jag tar och kollar travel channel istället, han är ju så trevlig den där reporten som står precis på det där pittoreska torget som jag själv gått och drömt om stå på hela mitt sorgliga arbetsliv, Du kan ju inbilla nån annan att de som sitter och "har hand" om dina pengar, de som egentligen är orsaken till att miljoner och åter miljoner ...dina och mina pengar, försvinner, kommer att befinna sig i Olgas situation. Jag känner väl att jag kanske inte kommer att sitta i Olgas situation men kan inte låta bli att känna för dem som gör det.

Läste i Aftonbladet i dag om något som kallades tagg, det var faktiskt en intressant artikel och det hela går ut på att vid många artiklar i tidningen fanns en sorts streckkod som man känner av med mobilen, och vips så får du i mobilen rörliga bilder som är relaterat artikeln, tror det blir en grej som kommer bli stort...glöm inte att du såg att jag tyckte det redan så här i premiären.


RSS 2.0